Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Alastair

Pages: [1] 2 3 ... 30
1
General Discussion Forum / Re: LackeyCCG Discord Server
« on: March 05, 2022, 03:14:49 pm »
Fixed. That should be the correct invite now.

2
General Discussion Forum / LackeyCCG Discord Server
« on: February 07, 2022, 01:02:58 pm »
LackeyCCG n ow has an official discord server.

https://discord.gg/TdhhzWTn3F

3
Only other thing I can think of is to make sure your video drivers are up to date. Try setting your desktop to a lower resolution and see if it works, at least then you could figure out if it's resolution issue or not.

4
I'm able to use it fine on my 40" with my resolution set to 3840x2160 @ 60Hz, 125% scale. No special settings or options used.

5
Have you tried running it as admin?

6
Bug Report Forum / Re: Lackey server down since yesterday
« on: January 15, 2022, 06:22:41 pm »
We've got the game server up and running.

Reth, RE: router logs, in my case the game connection was never even making it to my router. It was getting stopped either at my gateway or before it (no clue why). We've however gotten a member of the community to offer some space on one of his machines that was able to get it working in his environment.

7
Bug Report Forum / Re: Lackey server down since yesterday
« on: January 14, 2022, 12:23:57 pm »
It works fine locally inside my LAN, and yes I've tried different ports. I even moved the one computer out from behind the router and plugged it directly into the modem. Also tried all manner of combinations of firewall/antivirus disabled, off, exceptions, etc... Also tried a different computer. Something is blocking it from working in my environment and I'm at a loss to say what exactly.

8
Bug Report Forum / Re: Lackey server down since yesterday
« on: January 13, 2022, 05:00:20 pm »
Yes, Trevor had some major issues with the OS on his old computer that was hosting the LackeyCCG game server. I spent a while and helped him recover files off it. He's currently investigating what he wants to do about that old computer (windows Vista...). In the mean time I have attempted to host the game server myself, however for reasons I can't figure out connections from outside my network will not connect to the lackey application. I've gone through all the usual suspects (firewalls, port forwarding, antivirus, etc...) and still haven't gotten it to work. Unfortunately that's all the news there is for the time being on that subject.

9
Plugins & Plugin Creation Forum / Re: Magic: The Gathering Plugin Updates
« on: January 09, 2022, 10:20:31 am »
So, first off, what happened to a bunch of posts? Weird.

There was some problems with a forum update and the only backup that I could get to work was from several months back. All the more recent backups wouldn't load for one reason or another.

10
General Discussion Forum / Re: Any hope in making Lackey open source?
« on: October 28, 2020, 09:30:30 am »
I've brought it up with him numerous times over the years. He has concerns about legal issues, which I've tried to address for him but nothing has happened on this front.

11
Bug Report Forum / Re: pm error captcha
« on: April 30, 2020, 09:28:16 pm »
Ok, try one more time when ya get a chance.

12
Bug Report Forum / Re: pm error captcha
« on: April 30, 2020, 07:50:02 pm »
I see some errors from the captcha in the log file. Should be good now. I'll check back after you've had a chance to try again and see what the log files show.

13
Bug Report Forum / Re: Website without links to forum & co
« on: April 25, 2020, 12:45:17 am »
Little update for those interested. I set aside a bit of time this evening to dig into the issue. It seems like the two things are related. Some error with how the server is processing htaccess. I'll get in touch with the host, which given what's going on in the world could take a while.

14
Bug Report Forum / Re: Website without links to forum & co
« on: April 25, 2020, 12:10:51 am »
for the longest time, i had an issue accessing this site apparently https://www.lackeyccg.com/forum/ access the forum fine atm. last bookmarked link I had was https://lackeyccg.com/forum/index.php made everything white

Ya, that one I'm aware of. The only fix I have for it at this time is to use www in the domain. https://www.lackeyccg.com/forum/index.php, the access redirects traffic to the https side for www.lackeyccg.com and I had to jump through a bunch of hoops with the host to even get the SSL certificate to work. Just for some odd reason it is not working for the base domain (even though it's set to).

Also in regards to the nav bar disappearing, I'm also aware of that problem but I just have not had time to dig into finding the cause of it.

15
He's right. I just double checked for myself. Windows 10 does not like dealing with folders or files named con.

Pages: [1] 2 3 ... 30