Author Topic: Search function in this forum is broken  (Read 2031 times)

Frizzler

  • Guest
Search function in this forum is broken
« on: January 08, 2010, 03:58:13 PM »
Hi,

when I enter a search term, I get no result, only the following message:
"The database value you're trying to insert does not exist: id_search"

and btw could you fix the bug with German keyboards? y and z are swapped and all the special characters as well, because Lackey has a problem with German keyboards.

Thx, Frizzler

SugimoriDesu

  • Guest
Re: Search function in this forum is broken
« Reply #1 on: January 09, 2010, 02:09:22 AM »
Yep, it is. One of the admins should fix it sooner or later, so no biggy at the moment.

Alastair

  • Forum Admin
  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 439
  • LackeyCCG Forum Admin
    • View Profile
Re: Search function in this forum is broken
« Reply #2 on: January 09, 2010, 06:53:39 PM »
Ok, the search functionality should now be fixed. Had no idea it was broken in the first place :)

SugimoriDesu

  • Guest
Re: Search function in this forum is broken
« Reply #3 on: January 09, 2010, 10:29:31 PM »
Ok, the search functionality should now be fixed. Had no idea it was broken in the first place :)

Don't think anyone did until OP said something about it.

aardvark

  • Guest
Re: Search function in this forum is broken
« Reply #4 on: January 11, 2010, 07:23:17 PM »
*shrug* I just deleted the * from the by user box and, for whatever reason, that seemed to get er done.