Author Topic: Website without links to forum & co  (Read 1087 times)

eberlems

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Website without links to forum & co
« on: April 23, 2020, 12:47:26 pm »
I think the main page https://lackeyccg.com/ lost an image and navigation menu that had link to forum and tutorials.
https://web.archive.org/web/20200109195643/http://www.lackeyccg.com/

And the forum without www. https://lackeyccg.com/forum/index.php does not have the styles.

« Last Edit: April 23, 2020, 12:51:44 pm by eberlems »

CrazyChucky

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 327
  • MTG Plugin Maintainer
    • View Profile
    • MTG Plugin Changelog
Re: Website without links to forum & co
« Reply #1 on: April 24, 2020, 09:20:52 pm »
It's been brought to Alastair's attention, but unfortunately it seems it may just be stuck like this for a while. : /

In the meantime, the Wayback Machine is handy for accessing a more navigable archive of the main site.

xdarkgeox

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 64
  • Creator Mecha Warriors CCG; Discord xdarkgeox#5908
    • View Profile
    • Mecha Warriors Blogspot Site
Re: Website without links to forum & co
« Reply #2 on: April 24, 2020, 11:50:28 pm »
for the longest time, i had an issue accessing this site apparently https://www.lackeyccg.com/forum/ access the forum fine atm. last bookmarked link I had was https://lackeyccg.com/forum/index.php made everything white


Alastair

  • Forum Admin
  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 441
  • LackeyCCG Forum Admin
    • View Profile
Re: Website without links to forum & co
« Reply #3 on: April 25, 2020, 12:10:51 am »
for the longest time, i had an issue accessing this site apparently https://www.lackeyccg.com/forum/ access the forum fine atm. last bookmarked link I had was https://lackeyccg.com/forum/index.php made everything white

Ya, that one I'm aware of. The only fix I have for it at this time is to use www in the domain. https://www.lackeyccg.com/forum/index.php, the access redirects traffic to the https side for www.lackeyccg.com and I had to jump through a bunch of hoops with the host to even get the SSL certificate to work. Just for some odd reason it is not working for the base domain (even though it's set to).

Also in regards to the nav bar disappearing, I'm also aware of that problem but I just have not had time to dig into finding the cause of it.
« Last Edit: April 25, 2020, 12:12:37 am by Alastair »

Alastair

  • Forum Admin
  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 441
  • LackeyCCG Forum Admin
    • View Profile
Re: Website without links to forum & co
« Reply #4 on: April 25, 2020, 12:45:17 am »
Little update for those interested. I set aside a bit of time this evening to dig into the issue. It seems like the two things are related. Some error with how the server is processing htaccess. I'll get in touch with the host, which given what's going on in the world could take a while.

CrazyChucky

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 327
  • MTG Plugin Maintainer
    • View Profile
    • MTG Plugin Changelog
Re: Website without links to forum & co
« Reply #5 on: April 25, 2020, 12:58:35 am »
Thanks for being on top of things! Good luck.